Poslovna saradnja

 

U cilju unapredjenja poslovanja pozivamo sve sadašnje i buduće kupce da sa referentima prodaje u Unipart Group d.o.o. uspostave kontakte koji će pružiti kvalitetnu i stručnu obostanu dosadašnju ili buduću saradnju i tako još više učvrstiti kvalitet koji traje ...

Dobrodošli.

 
 
     
 

O Nama ::

 

.Preduzeće Unipart Group d.o.o. osnovano je 2007. godine. Delatnost preduzeća je veleprodaja i maloprodaja rezervnih delova i opreme za putnička, dostavna i teretna motorna vozila.

Ciljevi našeg poslovanja ::

Unapređenje odnosa jer naš kupac je središte svih aktivnosti. On je smisao i cilj našeg razmišljanja i naših dela. Usmerenost na tržište i na kupce ne služi samo poslovnim odnosima i partnerstvu, to je temelj za izgradnju prijateljstva na neodređeno vreme.
Naš kvalitet jednak je zbiru sposobnosti naših zaposlenih. Mi gradimo na njihovom znanju, na njihovoj energiji i kreativnosti. Želimo samostalne, odlučne i oduševljene zaposlene. Sreću u radu, međusobnu potporu i iskrenost u međuljudskim odnosima želimo da postignemo kooperativnim vođenjem.
Našu budućnost ostvarujemo našom zaradom. Preduslov za to su uspešni i zadovoljni kupci. Verujemo da naša kreativna i inovatorska nastojanja, koja su usmerena kupcima, i visoka radna spremnost naše ekipe donosi i garantuje visoku ekonomsku sigurnost.
 
 
     

© Unipart Group d.o.o. 2007-2022. Sva prava zadržana.